На Алек Младенов ще му става все по-трудно в избора

...
На Алек Младенов ще му става все по-трудно в избора
Коментари Харесай

Шок: Лъснаха татуираните задни части на „скромната“ Надежда Вишева от „Ергенът“!

На Алек Младенов ще му става все по-трудно в избора на избраница

Ако е правилно, че ергенът бяга с двеста от всички моми в любовното шоу, евентуално има за какво.

Синеочкото си има две фаворитки в предаването и това са Магдалена Томова и Надежда Вишева. И двете се по-големи от него, а Надежда има и седем годишен наследник от първия си брак с богат грък.

Само че в последните епизоди той май се разочарова от Маги, като не й дава първа роза и изражението му не излъчва онази пристрастеност, както преди. Вероятно усеща нейната притворност, а  и тя е овършала много гаджета, като едното е годеника на чалгарката Анелия-Любомир Захаринов.

А към Надежда демонстрира повече пристрастеност и обич, най-много тъй като я има за загрижена, тиха, скромна и всеотдайна майка. Но, има едно огромно Но и то е забелязано от почитателите на продукцията.

„ Скромната “ Надежда Вишева се е пуснала много разголена в нета, евентуално да „ търси подобаващ мъж “ или просто тъй като не е толкоз свита и морална, каквато се демонстрира пред ергена Алек.

И на една от разголените й фотоси се вижда много огромна татуировка, направена на задните й елементи. Е, освен нашарената Виктория Докова е за корене. Все отново тя е дребна, не е била женена, нито пък има дете, тъй че по й  е разрешено, в сравнение с „ примерната “ майка Надежда Вишева.

„ Доста ще му е мъчно на Алек да избере подобаваща, а в случай че избяга в действителност от шоуто, просто ще е оневинен “, разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР