На акция, идентична с проверката на Хиполенд, е била подложена

...
На акция, идентична с проверката на Хиполенд, е била подложена
Коментари Харесай

Още един бизнесмен подложен на проверки заради участие в протестите

На акция, идентична с инспекцията на " Хиполенд ", е била подложена винарна " Загрей " в Първомай. Според притежателя ѝ Йордан Костадинов повода е, че служащи от винарната са отишли с брандиран длъжностен бус на митинга на 2 септември в Пловдив..

Превозното средство било спряно сред Първомай и Пловдив и проверявано в продължение на 45 минути. Работниците споделили, че отиват на митинг, а служителите на реда записали имената им и ги пуснали.

Два дни по-късно във винарната се изсипали проверяващи от 4 институции - Национална агенция за приходите, Митници, Държавен фонд " Земеделие " и Икономическа полиция.

Самите проверяващи споделили, че не знаят защо съответно са изпратени. Началниците единствено им споделили да отиват и да ревизират.

От Национална агенция за приходите и ДФЗ си тръгнали бързо, като споделили, че не виждат каквото и да е съображение за инспекция. Представителите на " Митниците " и на Икономическата полиция проверявали дълго, а най-после написали протокол, че няма нарушавания, споделя пред OFFNews Йордан Костадинов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР