На актрисата Нина Добрев ѝ се събраха доста емоции в

...
На актрисата Нина Добрев ѝ се събраха доста емоции в
Коментари Харесай

Нина Добрев уплаши феновете си, приеха я по спешност в болница в тежък шок

На актрисата Нина Добрев ѝ се събраха много страсти напоследък. Наскоро стана ясно, че се е разделила с приятеля си, а преди часове пък тя се озова по неотложност в болница.

Виж още: Краят на една звездна обич: Нина Добрев още веднъж е сама, не се получиха нещата с Грант

Диагнозата е анафилактичен потрес - тежка алергична реакция, която се появява ненадейно и по принцип може да има съдбовен излаз. 

Виж още: Нина Добрев проговори български във видео! Вижте актрисата като стюардеса

За благополучие обаче наоколо е била приятелката на Нина Добрев, Джулиан Хъф, която я закарала небрежно в болничното заведение, където нормализирали актрисата. 

Виж още: Изненада! Нина Добрев посрещна Коледа в София

Разбира се, всичко там беше документирано и от мненията на Нина разбираме, че този вид шокове за нея са нещо общоприетоо и даже постоянно, защото има много алергии. " В взаимозависимост от това какъв брой е мощен пристъпът, от време на време изпадам в анафилактичен потрес ", написа Нина в Instagram обява. 

Виж още: Нина Добрев изкара акъла на почитателите си! Какво се случва с крайници ѝ?

Часове по-късно актрисата към този момент си е била вкъщи, където даже към този момент е снимала и очите си, с цел да покаже, че отокът е понижен.  " Обичам те, Джулс! Благодаря ти, че беше моя майка... още веднъж ", написа още Нина. 

Сред звездите, страдащи от толкоз проблематични алергии, страдат още Джесика Алба, Бионсе, Майли Сайръс, както и Бритни Спиърс.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР