На 9 юли Татяна Иванова стана победител в конкурса "Лейди

...
На 9 юли Татяна Иванова стана победител в конкурса "Лейди
Коментари Харесай

Татяна Иванова е новата „Лейди България“

На 9 юли Татяна Иванова стана победител в състезанието "Лейди България 2020 ".

Татяна е единствено на 32 години, само че към този момент има сериозен опит в бизнеса и има щастливо семейство. Красавицата дели времето си сред офиса и дома, в който се грижи за тригодишната си щерка Ивон.

На 9 юли Татяна сграбчи короната „ Лейди България ". Критериите в него са девойките да бъдат сполучливи и развили се в това, с което желаят да се занимават.

Татяна Иванова е родена в Пловдив. Завършила е публицистика, само че към този момент тя е единствено нейно занимание. Днес ловко носи доста дини под една мишница. Татяна е формален представител на международно известна гръцка марка долни дрехи Med - за България, Сърбия, Гърция.

Справя се сполучливо и с редица други неща и в ефира на bTV показа, че не й остава никакво свободно време. Занимавала се е с мода, само че кариерата й на модел от дълго време е в предишното.

В предаването "Преди обед " тя описа, че е взела участие в състезанието „ Лейди България “, тъй като е привлечена от акцията “От обич към теб “, отдадена на дамите, които страдат от рак на гърдата. Приема драговолно акцията и с неспокойствие чака отпадането на ограниченията, с цел да може да провежда събития, с които да бъде потребна на това хуманно начинание.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР