На 9 януари т. г. около 23.30 ч. във Второ

...
На 9 януари т. г. около 23.30 ч. във Второ
Коментари Харесай

59-годишен загина при пожар в постройка, изградена от подръчни средства

На 9 януари т. година към 23.30 ч. във Второ Районно ръководство - Бургас е получено известие за пожар, зародил наоколо до жп линиите зад постройката на таксиметрова компания в Северната промишлена зона. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Огънят е сподавен, като е установено, че пожара зародил в сграда, построена от подръчни средства (парчета ламарина и дървени греди), населявана от 59-годишния Г. Н. от Сливен. При осъществения оглед на местопроизшествието е намерено тялото на Г. Н. със следи от изгаряния по кожата, тук-там - покрита с пепел и обгорели части дървени греди и ламарина.

По данни на сина на Г. Н. директно преди случая татко му вечерял с него и жена му в прилежащата колиба, след което отишъл да си ляга. Бил в нетрезво положение, като най-вероятно пожара е зародил от цигара, защото в населявана от Г. Н. сграда нямало печка. Тялото на 59 годишния мъж от Сливен е откарано за аутопсия в поделение "Съдебна медицина " при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Второ Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР