На 9 септември, около 22.45 часа, в Първо Районно управление

...
На 9 септември, около 22.45 часа, в Първо Районно управление
Коментари Харесай

Трима души са намушкани с нож от чужденец, пребиваващ у нас

На 9 септември, към 22.45 часа, в Първо Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора е получено известие за сборичкване в с. Загоре. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. На място е открито, че сбиването е станало в помещение, отдавано за тържества, сред 35-годишен непрекъснато пребиваващ в страната ни непознат жител и 47-годишен мъж от селото.
За да прекратят сбиването, в помещението са влезнали и други трима мъже - на 31, на 30 и на 28 година, от с. Загоре и от Стара Загора, при което 35-годишният им е нанесъл пострадвания с нож. 31-годишният мъж е настанен в болница с прободна рана в региона на корема и пробито фино черво, без заплаха за живота. 30-годишният е настанен за лекуване с прободна рана в региона на гърба, без заплаха за живота.
Третият потърпевш, с порезна рана в региона на гърдите, е обслужен амбулаторно в Центъра за незабавна здравна помощ в Стара Загора и е освободен, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР