На 9 септември, около 10:15 часа, до разклона за село

...
На 9 септември, около 10:15 часа, до разклона за село
Коментари Харесай

За два дни - четрима пострадали на пътя

На 9 септември, към 10:15 часа, до разклона за село Враниловци 21-годишен севлиевец, управлявайки л.а. “Ауди А3 “ в посокаСевлиево, направил маневра „ изпреварване “, като не е съобразил държанието си с пътен знак В-24 и пътна маркировка от единична непрекъсната линияи е блъснал л.а. „ Опел Мерива “, ръководен от 55-годишен мъж от Габрово. Нанесени са обилни имуществени вреди. Водачите са откарани за обзор в локалната болница, където са открити порезни рани и натъртвания, като и двамата са без заплаха за живота. Пробите им за алкохол са негативни.

Същия ден към 19:25 часа, в село Яворец,.43-годишна локална жителка, управлявайки мотопед „ Кимко “, е изгубила надзор над него и се е блъснала в ограда на парцел. Жената е откарана за обзор в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова “, където е открита рана в дясната й подбедрица. Пробата за алкохол е позитивна,отчетени са0.59 промила. Жената е неправоспособна.

На идната заран, 10 септември, към 09:28 часа, на ул. “Чардафон “в Габрово,72-годишен лидер с “Деу Матиз “е блъснал пресичащата на пешеходна пътека 84-годишна жена. Пострадалата е откарана в локалната болница с комоцио и охлузване на ляв крайник, без заплаха за живота. Пробите на двамата за алкохолса негативни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР