На 9 октомври в Мюнхен ще се състои първото събитие

...
На 9 октомври в Мюнхен ще се състои първото събитие
Коментари Харесай

Bulgaria wants you отива при българите в чужбина

На 9 октомври в Мюнхен ще се състои първото събитие на Bulgaria wants you в чужбина. Присъствието на „ Живот и кариера – за какво в България? “ е изцяло гратис, само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на платформата.

На него българската общественост в Германия ще може да се срещне с изключение на с Иван Христов и Андрей Арнаудов и с други известни и съумели българи. Сред тях са президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев, продуцентът Магърдич Халваджиян и Люси Дяковска.

Освен лекторски панел, на който гостите ще описват своите компликации по пътя към триумфа, ще има и доста работодателски щандове на български и немски компании. Те ще оферират на място кариерно развиване в България от акцията ДНКарта. Това са работни позиции, които оферират финансов тласък до 10 000 лв., в случай че се върнеш в България и работиш за съответна компания.

Всичко детайлности за мястото на събитието може да откриете на уеб страницата на платформата. Основни медийни сътрудник са bTV Media Group и Economic.bg. Генерален сътрудник на събитията на Bulgaria wants you зад граница е „ Асарел - Медет “ АД. Те се провеждат и с поддръжката на Лидл България.



Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР