На 9 май в 22:57ч Слънцето и Уран ще се

...
На 9 май в 22:57ч Слънцето и Уран ще се
Коментари Харесай

Слънце съвпад Уран - очаквайте неочакваното

На 9 май в 22:57ч Слънцето и Уран ще се срещнат в съвпад на 18° 56' в символ Телец. Този аспект ще ни тласне да излезем от утъпкания път и да желаеме да създадем промени, защото желанието ни да разтеглим границите си, каквито и да са те, ще бъде мощно. Този пренос се характеризира със мощно предпочитание за персонална независимост и самостоятелност. Възможно е някои от нас да изпитват мощна потребност от независимост и да вършат избори, които ги освобождават от избрани ограничавания. Ефектът от него продължава няколко дни.

Освобождават се големи вътрешни сили и запаси по време на тези високочестотни сили. Зараждат се прогресивни хрумвания и ентусиазъм.

Необходимо е всеки да пробуди личната си мощ, да овладее способността си да поеме отговорност за своя живот и да направлява личното си битие. Има възможност този аспект да ни аргументи нервно напрежение, безпокойствие и бодърствуване, защото ще почувстваме, че макар че желаеме някаква смяна в живота си, надълбоко в себе си не сме сигурни по какъв начин можем да я изпълним или управляваме. Да не се претрупват мозъка и сърцето никога.

Често се случват по това време непредвидени обществени и сантиментални срещи. Приятелства могат да се основат с необикновени хора. Ненадейни срещи и запознанства, само че връзките ще бъдат краткотрайни ….. в множеството случаи. Освен това можем да преживеем вълнуващи прекарвания, които ще ни изненадат позитивно и ще създадат всекидневието ни прелестно.

Най-голямо въздействие ще окаже този аспект върху представителите на знаците на неподвижния кръст - Телец, Лъв, Скорпион и Водолей: родените от 1 до 10 май на тези знаци, както и тези с Асцендент, Министерски съвет или персонален планети (Луна, Меркурий, Венера и Марс) във втора декада на тези знаци.

Винаги, когато Уран излезе на сцената, има изненади, разтърсвания, скокове в съзнанието, неочаквани пробуждания за действителността. Това ни дава изцяло нов взор върху нещата и получаваме друго равнище на схващане. Ако сте мислили, че нещо наподобява неразрешимо, в този момент може да ви се появи решението, за което даже не сте мислили или нужните хора и благоприятни условия, които биха ви помогнали.

Светлината, която носи взаимовръзката на Слънцето с планетата Уран, не е за всеки, а единствено за тези, които имат бодрост и отвореност към нови неща. Тази връзка носи ново равнище на схващане.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР