На 9 май при тежко пострада икономистът Владимир Каролев. След

...
На 9 май при тежко пострада икономистът Владимир Каролев. След
Коментари Харесай

Вижте какво е състоянието на Владимир Каролев два месеца след инцидента

На 9 май при тежко пострада икономистът Владимир Каролев. След 12-часово търсене той бе открит от планинските спасители и превозен до болничното заведение в Разлог. По-късно поради тежкото му положение се наложи той да бъде изместен в София.

„ Травмите са съществени - черепно-мозъчна, на гърди и гален. Надявам се сътрудниците да се оправят с тежкото му положение. В момента е със сериозен риск за живота ”, разяснява тогава някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.
Какво е положението на Каролев през днешния ден?  Последното видео на Владо Каролев преди случая Последното видео на Владо Каролев преди случая
След 12-часово търсене икономистът Владимир Каролев беше открит в региона на връх Тодорка (Пирин), към Жабешкото езеро, малко преди...

Близо 2 месеца след случая Владимир Каролев остава в реанимацията на " Пирогов ". Травмите му, получени при рухването в планината, са преодолени от лекарите и той се възвръща, само че към момента има потребност от реанимационно лекуване и е на апаратна вентилация.



" Специалистите от Отделението по интензивно лекуване към Клиниката по неврохирургия всекидневно поставят грижи, с цел да запазят живота му. Успешно беше овладяна тежката съчетана контузия на крайниците, корема и гръдния панер, както и черепно-мозъчната контузия.

Беше възобновена активността на органите му, само че към момента има фактори, които заплашват живота му ", разясняват от пиар отдела на болничното заведение пред Блиц. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР