На 9 май очакваме да се завърне в България талантливата

...
На 9 май очакваме да се завърне в България талантливата
Коментари Харесай

Симона Тодорова от Студио „Зонели“ с две първи места в Париж

На 9 май чакаме да се завърне в България надарената Симона Тодорова от Студио за вокално образование „ Зонели “ - Добрич. Тя отпътува на 29 април за присъединяване в Международния фестивал на изкуствата " L`Etoile Brillante De France " („ Блестящата звезда на Франция “). Форумът се организира на 3 май в Париж в зала " Georges Bernanos ", намираща се наоколо до Парижката Гранд опера̀ “Palais Garnier ”.

Симона се показа чудесно и съумя да грабне две първи места - същински великденски подарък за нея в навечерието на светлия християнски пазник. Тя се показа в две номинации с песните “Part Of Your World ” от анимационния филм на Disney „ Малката нимфа “ и френската “Voilà ” от „ Евровизия “ 2021.

Изпълненията на участниците бяха оценени от интернационално петчленно жури - музиканти, артисти, композитори и шефове на фестивали от Франция, Украйна, Чехия и България.

Напомняме, че при започване на април, след чудесно показване в Международния конкурс „ Абанико “ - София, Симона Тодорова завоюва първа премия и получи специфична покана за присъединяване във фенския фестивал с 50% отстъпка от разноските по пътешестване, престояване и такса присъединяване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР