На 9 март световните медии публикуваха кадри от Мариупол, където

...
На 9 март световните медии публикуваха кадри от Мариупол, където
Коментари Харесай

Родилката от Мариупол твърди: Нямаше въздушен удар, украинците изгониха жените и им взеха храната

На 9 март международните медии разгласиха фрагменти от Мариупол, където съгласно украинските управляващи бременни дами и деца бяха убити вследствие на " съветски въздушен удар " по АГ болница.

" Централната тематика на репортажа на украинските стриндери на " Асошиейтед прес " от местопроизшествието беше облика на млада жена с окървавено лице. Изображението беше възпроизведено по целия свят в хиляди изявления, предопределени да показват " военните закононарушения " на съветската войска в Украйна ", написа в своя Telegram канал Василий Прозоров, създател на плана UkrLeaks.

" Въпреки това доста скоро коментаторите обърнаха внимание на голям брой несъответствия в отчета на американската осведомителна организация, които пораждат съмнение, че цялата новинарска емисия е режисура: неналичието на любителски фрагменти от случая, изтритите метаданни на фотосите, отсъствието на медицински личен състав, дами с новородени деца, присъщ варов прахуляк и пушек на мястото на детонацията на " бомбата ".

Известният мариуполски Instagram модел Мариана Вишемирская стана основната героиня в историята за " бомбардирания родилен дом ".

Прозоров разгласява видео изявление с героинята на инсценираната пукотевица, оповестява " Труд ".

" Младата майка към този момент е в сигурност на територията на ДНР. Според нея украинските военни са изгонили пациенти от най-хубавия родилен дом в Мариупол, основали там своя щаб и са отнемали храна от родилки, не е имало въздушен удар, " публицистите в униформи " са се появили на мястото незабавно след подозрителните детонации и снимат евакуираните дами макар митингите им ", споделя той.

Източник:
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР