На 9 и 10 юни 2023 г. в галерия Арсенал“

...
На 9 и 10 юни 2023 г. в галерия Арсенал“
Коментари Харесай

„Вдъхновенията на докторите“ ни очакват на 9 и 10 юни в Пловдив

На 9 и 10 юни 2023 година в изложба „ Арсенал “ в гр. Пловдив ще се организира креативен уикенд под надпис „ Вдъхновенията на докторите “, оповестяват от Националното съдружие на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ).

В петък в 18:00 ч. ще се открие галерия на картини на фамилни лекари, приложни произведения (шевици, фотографии, обици, чанти и други.), а в събота с начален час 18:00 ч. ще има литературната вечер, на която ще бъдат показани произведения на лекари от цялата страна.

Ще бъде показан и третият алманах с произведения на лекари писатели и поети, както и художници, чието издаване по традиция е обезпечено от НСОПЛБ.

Събитието е проведено по самодейност на доктор Адриана Чешмеджиева, фамилен доктор и създател художник от град Пловдив, с поддръжката на НСОПЛБ и Съюза на лекарите писатели.

+Дами и господа, споделете и съпреживейте творчеството на общопрактикуващите и лекари от всички специалности от цялата страна.

Скритата, неизказана, вълнуваща същина на лечителите- създатели, изразена в творбите им, е в действителност вълнуващо свещенодействие, до което бихте могли да се докоснете в дните на „ Вдъхновенията на докторите “, споделят от Сдружението.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР