На 9 февруари ще се проведе финалът на конкурса Best

...
На 9 февруари ще се проведе финалът на конкурса Best
Коментари Харесай

Йоан Драганов: Еротиката Е Сред Показателните Качества За Всеки

На 9 февруари ще се организира финалът на състезанието Best Erotic Model 2018 в Planet Club Sofia. Secret.bg като медиен сътрудник на събитието ще ви срещне с всеки един от кандидатите за купата в блиц-интервю.

Представи се, разкажи повече за себе си…
Аз съм Йоан, на 26 години, родом от Плевен, само че пребивавам в София от много години. Работя в областта на правото и съм приключил магистър и бакалавър в Стопанската академия в Свищов със компетентност Финанси. Занимавам се с Фитнес от близо 10 години, като се състезавам и занимавам съществено от четири.

Защо реши да участваш в този конкурс и на какво си подготвен за успеха?
Реших да вземам участие, тъй като за мен това е нещо ново, ексцентрично и ще ми донесе принос в случай че се показва на равнище. Като всеки един състезател и човек, борещ се за победа до край и не приемащ загубите, естествено подготвен съм да направя каквото би трябвало в границите на разпоредбите и естественото.

Какво за теб е еротика и какви качества би трябвало да има един сексуален модел?
Еротиката за мен е едно от най-важните и показателни качества, в случай че мога по този начин да я оприлича, в един младеж който желае да притегля отсрещния пол.

Кое мислите, че ви прави секси и бихте ли трансформирали нещо в себе си, с цел да се чувствате по-сексапилен?
Усмивката и погледа бих споделил преди всичко ме вършат сексапилен, по-късно само че не и на последно място тялото за което много старания поставям. В себе си бих трансформирал може би дистанцираността до някаква степен.

 Yoan1

 Кое в другия пол ти въздейства секси и с какво ти влияеш секси на другия пол?
Ами преди всичко излъчването и харизмата която ме сграбчва. Начина на поведение и естествено формите на тялото, което е основополагащо да въздейства секси на срещуположния пол. Аз влиая, съгласно мен, главно с лъчение и със възприятие за комизъм на моменти. Тялото и външността пък са завършека на моето секси въздействие на другия пол.

Любимата ти поза в секса?
Аз изпод – тя от горната страна. За по-специално име не се сещам.

 Какво e първото нещо, което правиш след секс?
Ами не е да запаля цигара, тъй като не пуша, както е класиката. По-скоро да хапна нещо сладко и да гушна по-късно половинката.

Кое е най-нестандартното място, на което сте правили секс?
В асансьор – бях дребен и беше ужасно премеждие.

 Ако с вашия сътрудник решите да разнообразите секса като си прeдадете функции, каква роля ще изберете?
Ами съгласно мен тя ученичка, аз пожарникар.

Какво очакваш от Best Erotic Model?
Очаквам едно шоу, изпълнено с страсти, смях занимателни и готини нови хора и да вземем успеха естествено най-после, само че както споделя, един шоумен от едно риалити неотдавна „Както доди“.

 Yoan2

Гардероб: Boutique Reserve, Promees Bg
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР