На 9 август по обяд в РУ-Костинброд било съобщено за

...
На 9 август по обяд в РУ-Костинброд било съобщено за
Коментари Харесай

Взломна кражба! Всички извършители са от София

На 9 август по обяд в РУ-Костинброд било обявено за разрушен пункт за изкупуване на черни и цветни метали в града и осъществена кражба от него, оповестяват от МВР-София.

На местопроизшествието е осъществен оглед, при който е открито, че са взломени три порти на прилежащи фургони. По данни на притежателя, от обекта липсвали 177 кг медни боклуци, 9 кг месинг, записващо устройство и към 1000 лв. на монети. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В резултат на подхванатите по " горещи следи “ оперативно-издирвателни дейности криминалистите бързо разкрили и задържали двама от причинителите, които след това създали и цялостни признания. Част от инкриминираните движимости са открити и конфискувани.

В хода на продължаващите оперативни дейности през днешния ден полицейските чиновници задържаха и третия участник във взломното посягане. Всичките причинители са от София, с голям брой криминалистически регистрации, надлежно 30, 28 и 17. В днешния ден следва повдигането на обвинявания на двама от тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР