На 9 април 2021 година кралицата на Великобритания получи най-тежкия

...
На 9 април 2021 година кралицата на Великобритания получи най-тежкия
Коментари Харесай

Шокиращи подробности от погребението на принц Филип

На 9 април 2021 година кралицата на Англия получи най-тежкия удар в живота ѝ. Съпругът на кралица Елизабет II Принц Филип умря. Любимият на Лилибет (както самият той я наричал) бе заровен на 17 април.

Мнозина знаят, че самото заравяне е планувано персонално от починалия Филип. Оказа се обаче, че той не просто е изпипал всеки един подробност,ами даже е помислил за това по какъв начин света да види погребението му и реакцията на околните му по допустимо най-непринудения метод.

Оказа се, че на погребението си Филип уредил да има прикрит подробност. Тайна, която мнозина даже не са забелязали.

Едва в този момент стана ясно какъв загадъчен човек е бил на погребението на принц Филип и каква е била неговата задача. Въпросният тайнствен мъж е бил на извънредно очевидно място – самият той е уловил всичко и всеки, само че никой не е видял него.

Е, това, което принц Филип е възнамерявал за погребението си е, че по време на траурната гала е желал да има фотограф. Но прикрит фотограф.
 Шокиращи детайлности от погребението на принц Филип

За задачата той помолил още приживе въпросния фотограф да се скрие във подправена колона, с цел да снима погребението му от близко, с цел да получи „ съвършената фотография “, само че без никой да знае, че е сниман.

„ Той бе „ измайсторил “ загадка колона, която бе поставена тъкмо пред входа на катедралата, където занесоха тялото му. Тази „ кутия “, в която бях прикрит, имаше един процеп – тъкмо като на пощенските кутии, само че по-голям, с цел да мога да прокарам обектива през него.
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС  Шокиращи детайлности от погребението на принц Филип

Чувствах се тъкмо като в тайниците, в който самият принц Филип дебнеше плячката си по време на лов в Сандрингам, неговото имение в Норфолк “, показа 80-годишният фотограф Артър Едуардс.

Той показа фотосите му от печалния ден, на които е уловил „ същинската болежка на кралското семейство от близко “.

„ Когато ковчегът му бе импортиран в параклиса, това беше последният ми взор към индивида, който бях снимал в продължение на 40 години, необикновен човек “, споделя фотографът и добавя:

„ Това е най-необичайното място, от което снимах кралското семейство. Бях задоволително близо, с цел да видя по какъв начин принц Чарлз наподобява повече от сломен.

Разплаках се и аз, когато го видях и осъзнах, че той самият в този момент схваща цялостната тежест на идната му задача – да се грижи за майка му и монархията, нещо което преди правеше Филип”.

„ Бях на по-малко от метър от необузданите страсти на кралското семейство, когато се сбогуваха с херцога на Единбур “, добавя Артър Едуардс.

От скривалището си фотографът сподели, че в действителност воюващите братя принц Уилям и принц Хари „ нито един път не са се спогледали “. Но той счита за добър знак, че след траурната гала Кейт Мидълтън е направила по този начин, че двамата най-малко малко да беседват и да разчупят ледовете между тях.

„ Това беше знак, за който се молих, което значи, че има вяра за помиряване в Уиндзор Хаус “, добавя 80-годишният фотограф Артър Едуардс, скрито снимал погребението на принц Филип.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР