На 9 април 2005 г. се състоя една от най-обсъжданите

...
На 9 април 2005 г. се състоя една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Защо затъмнението на 8 април 2024 г. промени съдбата на крал Чарлз III и Камила

На 9 април 2005 година се състоя една от най-обсъжданите сватби в историята, когато английският принц Чарлз се ожени за някогашната си държанка Камила Паркър-Боулс.

Имайки поради любовта на нацията към трагично починалата принцеса Даяна, можете да си визиите отрицателното отношение към сватбата на Чарлз и Камила. Освен това, навръх 8-9 април 2005 година, в небето се образува и слънчево затъмнение в Овен, в точна съпротива с Венера на Чарлз, на 16 градуса на Везни.

Тази година, на 8 април светът следи слънчево затъмнение в съпротива на Венера, което, съгласно астролозите носи кармата на предишното. Казват, че с това затъмнение брачният цикъл на Камила и Чарлз III завършва тази година, защото Венера символизира любовта и правните съглашения. Възможно е да се стигне до абдикация, написа woman.bg.

В астрологията 19-годишният цикъл се смята за един от най-значимите, тъй като толкоз години са нужни на кармичните възли да се върнат там, откъдето са се появили. Т.е. събитията от 2005 година мощно въздействат на това, което ще се случи през 2024 година

Може също да се каже, че за Камила Паркър-Боулс обстановката много мрачна от астрологична позиция, тъй като през април 2024 година Сатурн влиза в бранша на нейната персонална рецесия. А Черната луна на крал Чарлз III е ситуирана в същия градус и може да докара до тежка борба на имунната система на организма, написа WDay.

На 15 ноември ще има пълнолуние в знака Телец, което най-често символизира обстоятелството, че сериозна част от живота на индивида се трансформира в минало. Вероятно Чарлз III може да абдикира, бракът му с Камила да завърши...
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР