На 81-годишна възраст почина британецът Уилям Шекспир - първият мъж

...
На 81-годишна възраст почина британецът Уилям Шекспир - първият мъж
Коментари Харесай

Почина първият ваксиниран в света мъж с препарата на "Пфайзер/Бионтех"

На 81-годишна възраст умря британецът Уилям Шекспир - първият мъж в света, имунизиран с препарата против COVID-19 на " Пфайзер/Бионтех ", оповестяват английски електронни издания.

В. " Белфаст телеграф " разяснява, че гибелта на Шекспир няма нищо общо с ковид и с имунизацията. Той е умрял малко откакто е прекарал инсулт. Смъртта му е настъпила предишния четвъртък в университетската болница в Ковънтри в Обединеното кралство.

Уилям Шекспир си завоюва международна популярност предходната година през декември, когато получи първата доза от имунизацията на " Пфайзер/Бионтех " в университетската болница в Ковънтри.

Първата имунизирана жена и човек в света с препарата на двете компании беше 90-годишната Маргарет Кийнан. Снимки и на двамата сега на приемане на първата доза от имунизацията обиколиха новинарските излъчвания по света.

Снимка: EPA

Съименникът на фамозния Шекспир беше татко на две деца и дядо на четирима внуци. Той живееше в предградие на Ковънтри и по специалност е беше авиоинженер. Шекспир е бил и общински консултант в продължение на 30 години и учебен шеф за 2 десетилетия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР