На 80 метра над дунавския бряг, насред спираща дъха 360-градусова

...
На 80 метра над дунавския бряг, насред спираща дъха 360-градусова
Коментари Харесай

Motorola One блесна над Братислава

На 80 метра над дунавския бряг, посред спираща дъха 360-градусова панорама към словашката столица Братислава, Motorola показа впечатляващия Motorola One – телефон с доста положителни характерности за своята скромна цена.
За двата дни, прекарани с новото украшение на марката, останахме очаровани както от дизайна, по този начин и от опциите на устройството. Разходихме се из Братислава и успяхме освен да осезаем хубостта на града, само че също по този начин да тестваме другите функционалности на телефона. И да, разбрахме за какво е кръстен Motorola One - всичко, което ти би трябвало, на едно място.

Телефонът идва с 5.9 " HD+ 19:9 екран, идващ извивките на елегантния дизайн.
Чипсетът на телефона е 8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm Snapdragon 625, който е с 4 GB RAM и 64 GB вградена памет. Батерията предлага 3000 mAh и върви с бързо зареждане, стандарт за всички нови модели на производителя. Само 15 минути в контактната мрежа са нужни, с цел да имате сила за най-малко 3 часа.

Motorola One има най-хубавата камера в ценовия сегмент до 500 лева Двойната задна камера e с 13 MP, а предната селфи с 8 MP. При снимане телефонът има функционалностите за разфокусиране на фона в действително време при селфи, избиране на съответен цвят в изображението () и селективен фокус на предния проект или задния декор. Допълнително гъделче е новата функционалност
От Motorola са заложили на Android O, като до края на годината ще има.
Телефонът може да се заключва и отключва с пръстов отпечатък, като за първи път в телефон на компанията той се намира на гърба на устройството.

А цената? Очаква се Motorola One да излезе на българския пазар на цена от 499 лева Очакваме го.
Галерия от представянето можете да видите тук -->>

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР