На 8 юни в Златни пясъци Българската аутсорсинг асоциация ще

...
На 8 юни в Златни пясъци Българската аутсорсинг асоциация ще
Коментари Харесай

Скитащият проповедник на Интернет идва в България

На 8 юни в Златни пясъци Българската аутсорсинг асоциация ще бъде хазаин на най-важното годишно събитие в областта на аутсорсинг технологиите.

Съзвездие от интернационално приети специалисти в региона на технологиите и аутсорсинга идва в морската столица за събитието, а интернационално жури от спецове ще избере носителите на тазгодишните " софтуерни Оскари " .

Очаква събитието да притегли над 200 водещи топ мениджъри и притежатели на компании.

Известният като " Скитащият просветител на Интернет " Тим Коул ще бъде специфичен посетител на конференциятта.

Коул е немско-американски интернет откривател и критик, създател на бестселъри и водещи рубрики в европейски списания и вестници, блогър и мотивационен преподавател.

Темите ще обзет дигитализацията на аутсорсинг промишлеността, ще бъдат разисквани резултатите на технологиите върху бизнеса като цяло и сюжетите за бъдещото развиване на стопанската система в ерата на дигитализацията.

 Снимка 251508

Съорганизатори на галата са Българската аутсорсинг асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании - БАСКОМ и община Варна. Конференцията ще се организира в хотел " Интернационал " под егидата на кмета община Варна Иван Портних, а премиите ще бъдат раздадени от жури, формирано от международно-признати специалисти в региона на технологиите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР