На 8 юни 2018 г. известният готвач Антъни Бурдейн бе

...
На 8 юни 2018 г. известният готвач Антъни Бурдейн бе
Коментари Харесай

Какво по-мило може да направите за някого, от това да му приготвите закуска?: 10 урока за живота от Антъни Бурдейн

На 8 юни 2018 година известният готвач Антъни Бурдейн бе открит мъртъв в хотелска стая.

По първична информация той самичък е поставил завършек на живота си. Бурдейн е бил във Франция, където е работел по идния епизод на поредицата "Parts Unknown ". Неговият непосредствен другар, френският началник Ерик Рипер, намерил Бурдейн в безсъзнание в хотелската му стая .

"С изключителна горест удостоверяваме гибелта на нашия другар и сътрудник, Антъни Бордейн. Неговата обич към превъзходни завършения, нови другари, чудесна храна и питиета и забележителните истории на света го правеха неповторим повествовател, геният му в никакъв случай не спираше да ни учудва и ще ни липсва доста ", споделиха от американската телевизия CNN в публично изказване след трагичната вест.

 Антъни Бурдейн Getty/Guliver

Бурдейн беше прочут у нас с предаването си A cook’s Tour (Приключението на готвача) и „ Антъни Бурдейн: Без задръжки “. Смел и атрактивен, той обикаляше света в търсене на идеалната храна или пък готвеше немислими първични материали като око на тюлен.

В първите години на кулинарната си кариера Антъни Бурдейн има издадени два престъпни романа – „ Gone Bamboo “ (1997) и „ Bone in the Throat “ (1995). Антъни Бурдейн е един от положителните образци на превъзмогване на зависимостта към хероин и кокаин.

 Антъни Бурдейн Getty/Guliver

През есента на 2017 година той намерено споделя, че ресторантьорският бизнес е място за дискриминация на дамите и че би трябвало да си мазохист, с цел да оцелееш в този бизнес.

Последият му план беше откриването на интернационален пазар за храна в Ню Йорк, който трябваше да е подготвен през 2019 година, като концепцията идва от многочислените му пътувания до Сингапур.
10 урока за живота от Антъни Бурдейн 10 фотоси  10 урока за живота от Антъни Бурдейн  10 урока за живота от Антъни Бурдейн  10 урока за живота от Антъни Бурдейн  10 урока за живота от Антъни Бурдейн
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР