На 8 юли 2010-а суперзвездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс

...
На 8 юли 2010-а суперзвездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс
Коментари Харесай

На този ден: 10 години от Решението на ЛеБрон Джеймс

На 8 юли 2010-а суперзвездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс реши да напусне родния си клуб и да се събере дружно с Дуейн Уейд и Крис Бош в Маями Хийт, формирайки " Голямото трио ". Намеренията на Джеймс са официализирани в особено телевизионно предаване, наречено " Решението ", в което актуалният троент първенец от НБА афишира къде ще продължи кариерата си.

" През тази есен ще пренеса гениите си в Саут Бийч и ще се причисля към Маями Хийт. Имам възприятието, че това решение ще ми даде най-хубавата опция да спечелвам в продължение на няколко години, а освен в постоянния сезон или просто в пет мача поред или три мача поред. Искам да спечелвам трофеи. И имам възприятието, че мога да го направя тъкмо там ", споделя Джеймс в предаването.

#OTD in 2010, @KingJames made The Decision and the rest is history pic.twitter.com/4FlJZKfbE5
— NBA TV (@NBATV) July 8, 2020 В последна сметка ЛеБрон и Хийт стигат до Финалите на НБА четири следващи пъти, като в два от тях побеждават с най-исканото отличие в Лигата. Двете им загуби са против Далас Маверикс през 2011-а и против Сан Антонио Спърс през 2014-а. След провалянето от " шпорите " Джеймс се завръща в Кливланд, с цел да извърши обещанието си - да донесе купа на Охайо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР