На 8 януари тази година Елвис Пресли щеше да навърши

...
На 8 януари тази година Елвис Пресли щеше да навърши
Коментари Харесай

Как ще бъде отбелязан рожденият ден на Елвис Пресли

На 8 януари тази година Елвис Пресли щеше да навърши 88 години. 2022 година значително мина под знака на Краля на рокендрола, с помощта на кино лентата на Баз Лурман " Елвис ", който сега може да гледаме в НВО Мах.
 “Елвис ”, Остин Бътлър, Том Ханкс и какво да чакаме от биографичния филм на Баз Лурман
Какво да чакаме от “Елвис ” с Остин Бътлър и Том Ханкс

История за музика и популярност, която си има и изверг, и воин

Именно благодарение на кино лентата на много места в Северна Америка ще бъде маркиран рожденият ден на Пресли. " Елвис " ще бъде прожектиран гратис в 10 града, сред които Чикаго, Ню Йорк, Лос Анджелис, Торонто, Ванкувър.

Прожекциите ще се състоят на 8 януари и ще стартират в един и същи час, като преди тях ще има особено записано обръщение на Лурман и на Остин Бътлър, който извършва ролята на Краля. В имението на Пресли Грейсленд в Мемфис също ще има прожекция.

" Елвис " получи три номинации за Златен глобус, измежду които за най-хубав филм, най-хубав режисьор и най-хубав артист в основната роля. Най-много похвали, в това число от някогашната брачна половинка на Елвис Присила Пресли, получи осъществяването на Том Ханк, който е в ролята на мениджъра на артиста полк. Том Паркър.

Елвис Пресли е роден на 8 януари 1935 година в Тюпелоу, Мисисипи. Умира на 42-годишна възраст на 16 август 1977 година, напомнят ни от Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР