На 8 септември Американската данъчна служба (IRS) обяви, че започва

...
На 8 септември Американската данъчна служба (IRS) обяви, че започва
Коментари Харесай

Данъчната служба на САЩ ще лови некоректни данъкопатци с помощта на изкуствен интелект

На 8 септември Американската данъчна работа (IRS) разгласи, че стартира тази огромна работа, с цел да възвърне справедливостта на данъчната система и в сходство със Закона за понижаване на инфлацията. Основен обект на нововъведенията са корпорации, сдружения с високи приходи и техни представители, които злоупотребяват с данъчните правила.

По този метод фокусът на IRS ще се измести от редовите американски жители към богатите данъкоплатци, а изкуственият разсъдък (ИИ) ще се употребява за усъвършенствания в технологията за идентифициране на комплицирани схеми за отбягване на налози. IRS също по този начин подсигурява, че няма да усили данъчните проверки за тези, които печелят по-малко от Щатски долар 400 000 на година или употребяват добросъвестно вариантите за данъчни заеми.

„ Нацията разчита на IRS за събирането на средства за всяка сериозна задача, в това число опазването на нашето небе, нашата храна и нашата татковина. Използването на авангардни технологии е решаваща стъпка за бъдещето на националната данъчна система “, написа в уеб страницата на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР