На 8 май основателят и главен двигател на Хасково джаз

...
На 8 май основателят и главен двигател на Хасково джаз
Коментари Харесай

Мутата се снима с Ал Ди Меола на юбилея си

На 8 май създателят и основен мотор на Хасково джаз фест Димитър Русев - Мутата отпразнува своя 60-годишен празник. Приятелят на виртуозния хасковски китарист Калин Найденов му направи може би най-големия подарък за юбилея, а точно билет за концерта на един от най-великите китаристи в наше време - американеца Ал Ди Меола.

Русев се наслаждения на шоуто в софийската концертна зала " България ".
След концерта Мутата не пропусна да се срешне със звездата и да се снима за спомен с него. Така на фотографията се запечатаха двама от най-хубавите китаристи в нашето съвремие.

Това не е първата среща на почетния жител на Хасково с идола му, той се среща персонално с него на концерта му в Пловдив, преди 4-5 години.

Китарният виртуоз Ал Ди Меола изнесе концерт в София. Настоящата аудиенция на маестрото е част от европейското му турне, озаглавено OPUS TOUR 2018, което включва и четири дати в България. Родната аудитория има опция да види и чуе онлайн произведения от 40-годишната кариера на Меола, както и чисто нови композиции от настоящия му албум от 2018 - " Opus ". Концертите на китарния виртуоз са още в градовете Варна, Русе и Бургас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР