На 8 март в Ню Йорк се състоя световната премиера

...
На 8 март в Ню Йорк се състоя световната премиера
Коментари Харесай

"Нито звук 2" с бляскава гала премиера в Ню Йорк

На 8 март в Ню Йорк се състоя международната премиера на дълго чаканата хитова продукция Нито тон 2. Специалното събитие във връзка втората част на един от най-емблематичните съвременни трилъри събра на едно място почитатели и специфични посетители, които нямаха самообладание да посрещнат огромните звезди от кино лентата.

По аления килим на церемония премиерата мина невероятната Емили Блънт, чиято роля на Евелин Абът остава една от най-отличителните в кариерата ѝ досега. Заедно с нея бе и брачният партньор ѝ Джон Кразински, който като артист, режисьор, сценарист и продуцент на Нито тон 2, е водещата фигура в реализирането на продукцията.

Сред останалите звезди от актьорския състав, които почетоха вечерта, бяха, които участваха на събитието бяха Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Милисент Симъндс, които имат основни функции във втората част на кино лентата, както и продуцентите Андрю Форм, Брад Фулър и Майкъл Бей. Събитието се трансформира в почтено и блестящо отбелязване на сполучливата продукция, която дава поръчка за едно в действителност зрелищно продължение на разтърсващата история. Борбата за оцеляване в Нито тон 2 продължава, само че действието се развива отвъда пясъчната пътека, където сигурността на убежището отсъства изцяло. Зловещите създания, които ловуват по най-малкия тон, към този момент не са единствената опасност. Евелин Абът носи отговорността да напише сама историята на бъдещето си и да отбрани всички с нея, останали живи. Какво ще се случи и за какво тишината към този момент няма да е задоволителна, ще разберем напълно скоро. Запазете успокоение. И тишина.

Нито тон 2 идва в кината и IMAX на 20 март.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР