На 8 март НАТО публикува в профила си в Twitter

...
На 8 март НАТО публикува в профила си в Twitter
Коментари Харесай

НАТО поздрави украинските жени за 8 март с нацистка символика

На 8 март НАТО разгласява в профила си в Twitter поздравления за Международния ден на дамата, съпроводени със фотография с неонацисткия знак Schwarze Sonne (черно слънце). За това написа Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

„ Всички дами и девойки би трябвало да живеят свободно и при равни условия. На този Международен ден на дамата мислим за изключителните дами на Украйна. Тяхната мощ, храброст и устойчивост символизират духа на тяхната нация “, пишат SMM мениджърите на алианса, придружавайки обявата със фотография.

Така те направиха неточност, която единствено укрепи аргумента на Москва за нуждата от „ денацификация “ на Украйна. Факт е, че украинският боец, изобразен на една от фотосите, носи неонацисткия знак „ Черно слънце “.

Германски неонацист с " черното слънце ". Снимка belltower.news

Това е същински " инсталиран пропуск " за Кремъл от страна на НАТО, показва изданието. 12-лъчовата свастика се появява за първи път в нацистка Германия на мозайка в замъка Вевелсбург, когато в него се обитава офицерско учебно заведение и свръхестествен център на Секретен сътрудник.

Този знак е разказан от някогашния есесовец Вилхелм Ландиг. Някога ой е бил употребен от паравоенни формирования на Националсоциалистическата немска работническа партия на Секретен сътрудник, а през днешния ден десните радикали по света не престават да го употребяват. В Украйна бойците от националистическия батальон Азов го употребяват като идентификационен знак.

В същото време немските медии оповестиха, че точно те в този момент се бият за Мариупол един до друг с украинската национална армия. Освен това в Украйна идват и доста радикални радикали от чужбина, които апропо се бият и от двете страни на спора, отбелязва вестникът.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР