На 8 март, ако сме се разбрали, вървим напред. Ако

...
На 8 март, ако сме се разбрали, вървим напред. Ако
Коментари Харесай

Борисов: На 8 март, ако сме се разбрали, вървим напред. Ако не сме се разбрали - отиваме на избори

На 8 март, в случай че сме се разбрали, вървим напред. Ако не сме се разбрали - гласуваме оставката на Денков и държавното управление и отиваме на избори. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той изясни, че желае съдружно съглашение, както се работи в Европа.

Ние сме партия на европейското развиване на България. Европа работи с съдружни съглашения, не със сглобки, снитки, сварки. Затова ние проявим самообладание и ще извървим целия път, който европейските солидни партии извървяват, изясни Борисов.

В начертаната от него хронограма, на 5 март ще показа съглашението пред партията, а на 6-и ще го даде на ПП-ДБ да го четат. След това отпътува за Букурещ за конгреса на ЕНП.

На 8-и Денков и Габриел ще са привършили оценките на министрите и в случай че желаят да беседваме за съдружно съглашение, целия мандат, по всички тематики - ще има време през тези няколко дни да си сложат бележки или да го преправят, каквото желаят, да го разясняват, аз ще оставя тук договаряща група. И на 8-и - в случай че сме се разбрали, вървим напред, в случай че не сме - гласуваме оставката на Денков и държавното управление и отиваме на избори, както те са споделили на 5-а страница.

Ние умерено, търпеливо, ще се опитаме да преглътнем предизборната им акция и квалификациите, тъй като, в случай че си отворим устата и изброим всичко, ще стане много грозно, добави Борисов.

Той отхвърли да уточни кои министри ще желаят да бъдат заменени, до момента в който не мине оценката. Но за Тагарев било видно.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР