На 8 март 2023 г., когато се роди Робин Чембърс,

...
На 8 март 2023 г., когато се роди Робин Чембърс,
Коментари Харесай

Едно от най-малките бебета в Обединеното кралство, което тежеше само 11 унции, празнува първия си рожден ден

На 8 март 2023 година, когато се роди Робин Чембърс, бъдещето беше незнайно, защото момиченцето беше най-малкото в историята, раждано през Уелс, с тегло едвам 11 унции.

Тя се появи на бял свят пет месеца преди термина си, откакто майка й Шантел, чиито води бяха изтекли седмица по-рано, стартира да ражда на 23 седмици плюс два дни бременност. Лекарите незабавно се заели с нея.

Тя беше интубирана и сложена в " чанта за сандвичи ", с цел да се подсигурява, че нейните жизненоважни органи остават топли. Въпреки това, по знамение, тя оцеля.

Баща й Даниел Чеймбърс сподели, че е имала добър прогрес, само че не е съумяла да напусне болничното заведение. Робин прекарва първите осем месеца от живота си в болница Grange в Нюпорт, а по-късно отива в детската болница „ Ноев ковчег “ в Кардиф, с цел да може да се направи проучване на съня й.

37-годишният Даниел сподели, че Робин изпитва тежка апнея, което значи, че постоянно стопира да диша, и те се пробват да схванат за какво е по този начин, с цел да може да бъде лек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР