На 8 март 2014 г. пътнически самолет на Malaysia Airlines

...
На 8 март 2014 г. пътнически самолет на Malaysia Airlines
Коментари Харесай

Какво стана с MH370? Всички теории и доказателства, които рисуват картината на смъртоносната съдба на обречения самолет

На 8 март 2014 година пътнически аероплан на Malaysia Airlines изчезна по време на полет от Куала Лумпур до Пекин, в това, което в този момент се счита за едно от най-объркващите авиационни мистерии на всички времена.

От земята всичко изглеждаше изцяло обикновено през първите 40 минути на полет MH370, който беше командван от старши водача Захари Ахмад Шах и първия офицер Фарик Хамид. Само секунди след прекосяване във виетнамското въздушно пространство обаче MH370 изчезна изцяло от радара и всички следващи опити за определяне на контакт се провалиха.

Започна всеобщо търсене, което обхващаше от Индийския океан край западния бряг на Австралия до Централна Азия, само че не е открита диря от Боинг 777 или от 227 пасажери и 12 членове на екипажа, които изчезнаха дружно с него. Сега риболовец твърди, че е изровил „ кърваво огромно крило на огромен реактивен аероплан “ край югоизточното крайбрежие на Южна Австралия през септември или октомври 2014 година, единствено с цел да може чиновник от Австралийския орган за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР