На 8-и, 11-и и 12-и ноември в кината Арена в

...
На 8-и, 11-и и 12-и ноември в кината Арена в
Коментари Харесай

Спечелете билети за Бохеми“ на Ковънт Гардън



На 8-и, 11-и и 12-и ноември в кината Арена в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян ще бъдатследващите прожекции от киносезон 2017/2018 на Кралската опера в Лондон „ Ковънт Гардън – на операта „ Бохеми “ от Пучини.

За първи път „ Бохеми ” е изпълнена в Кралската опера през 1897 година и от този момент има над 500 представления на тази влиятелна сцена. В новия киносезон ще гледаме постановката на Ричард Джоунс /„ Борис Годунов ”, „ Триптих ”/. Режисьорът показва своя остроумен взор към една от най-любимите типичен опери, оживяваща благодарение на впечатляващите декори в стила на 50-те години на XIX век на сценографа Стивън Лейнг . В основните функции ще бъдат Майкъл Фабиано и Никол Кар .

Българското национално радио Ви дава късмет да бъдете измежду публиката на това изтънчено музикално наслаждение с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „ Каста дива “ . Ако желаете да участвате в томболата, пишете ни на електронната поща [email protected] до 4-и ноември. Жребият ще бъде изтеглен в изданието на „ Каста дива “ на 5-и ноември от 20 до 22 ч. по стратегия „ Хоризонт “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР