На 8 февруари бе подписан Акт 16 за установяване годността

...
На 8 февруари бе подписан Акт 16 за установяване годността
Коментари Харесай

Девета санирана сграда получи Акт 16 в община Тетевен

На 8 февруари бе подписан Акт 16 за определяне годността за прилагане на градеж на още две здания в община Тетевен. Това са блоковете: „ Обединение “ и блок „ 144 “ вх. „ Е “ и вх. „ Ж “, които бяха измежду първите утвърдени за саниране здания, само че заради обжалване на публичната поръчка, бе забавено и осъществяването на строително-ремонтните действия.

Документът бе подписан от кмета на Общината доктор Мадлена Бояджиева, зам.-областният шеф на Ловеч – Бойко Пъдарски и останалите длъжностни лица, които дават отговор за реализирането на градежа /строителен контрол, реализатор и т.н./. Присъстващите отидоха и на място, с цел да видят по какъв начин е осъществено санирането и да се срещнат с детайлите към осъществяването на обектите.

Така през 2018 година общият брой на постройките получили уверение за въвеждане в употреба и позволение за прилагане е девет. От осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост, на територията на община Тетевен, съумяха да се възползват към 400 жилището, а броя на живеещите в обновените здания е над 1000 души.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР