На 8 февруари 2018г. в Интерпред – СТЦ София в

...
На 8 февруари 2018г. в Интерпред – СТЦ София в
Коментари Харесай

HR Industry 2018 концентрира най-интересното от HR тенденциите

На 8 февруари 2018г. в Интерпред – СТЦ София в 10 ч. ще бъде публично намерено седмото издание на станалото към този момент традиция за HR общността в България еднодневно ревю HR Industry - единственото по рода си събитие, събиращо на едно място извънредно компании, предоставящи услуги в областта на човешките запаси.

HR секторът е извънредно динамичен и все по-голям за българската стопанска система. В обстановката на осезателен дефицит на квалифицирани чиновници, в така наречен „ пазар на претендента “, в който се намират доста от водещите браншове в България сега, привличането и задържането на качествените гении, т.е. по-ефективната и конкурентна система на ръководство на човешките запаси се оказва все по-решаваща за бъдещето на компанията. Със промяната на поколенията личностното развиване става все по-важно за чиновниците, а превес взимат всички средства за вътрешна мотивация. В същото време разнообразни нови софтуерни решения стартират да обезпечават основни преимущества за работодателите в ръководството на личния състав.

HR Industry дава късмет да се запознаете с най-хубавите практики в мениджмънта, привличането и запазването на гениите. По време на събитието годишно в границите на един ден близо 50 компании-изложители се срещат с над 500 HR мениджъри и шефове на български и интернационалните компании. Форматът разрешава провеждането на официални и неофициални срещи и диалози с изложителите и посетителите.

Входът за гости и медии е свободен, а в богатата семинарна стратегия ще са наранени тематики като:
Модерни трендове в услугите при търсенето и предлагането на работаЩастието на работното мястоЗдравето на чиновниците и най-хубавите благоприятни условия за здравно покритиеРазлични софтуерни платформи в помощ на човешките ресурсиАнгажираност и мотивираност на персоналаНачини за впрягане на творчеството на хората за триумфа на компаниятаКоучинг, образования и доста други.
Събитието се провежда от компанията за сложни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за ръководство на хора. Генерален спонсор е MetLife, а учредителен сътрудник е Интерпред - СТЦ София.

За повече детайлности се свържете с екипа на JobTiger на тел. 02/4918010 или на email: [email protected]
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР