На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на

...
На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на
Коментари Харесай

Нов модерен кабинет бе открит в Гимназията по речно корабостроене и корабоплаване

На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на Доходното здание вРусе ще се организира концерт спектакълът „ Коледа в сърцето “. Събитието се провежда от Община Русе, а в него ще се включат деца от детски детските градини и ясли, както и консуматори на обществените услуги на територията на общината.

Мотото на спектакъла е „ Искам да съм мъничък магьосник, с цел да мога с пръчица в ръка да основа вълшебен учебник, който се назовава " ДОБРОТА “.В коледния концерт ще се включат безплатно доста реализатори от русенски обединения Режисьор на спектакъла ще бъде надарената актриса и режисьор на Държавния куклен спектакъл Деница Дончева. Жестомимичният превод ще бъде обезпечен от Юлия Станкова.Входът за концерта е свободен.

 Кампанията „ 16 Дни на осъзнатост в битката против насилието учредено на пола “ събра в Русенския университет преподаватели и студенти от няколко специалности. На събитието участваха представители на Министерство на вътрешните работи Русе, както и трите неправителствени организации, партниращи си в организирането на поредност от събития в границите на акцията – Сдружение „ Център Динамика “, Клуб Зонта Русе и Сороптимист Интернешънъл Клуб Русе.Инспектор Диана Шаханова от Детска педагогическа стая на ОД на Министерство на вътрешните работи беседва с младежите за формите и проявленията на домашното принуждение, като акцентът беше върху разпознаването на признаците за него. Аудиторията беше осведомена и с вероятните способи за помощ при демонстрация на принуждение.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР