На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на

...
На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на
Коментари Харесай

Община Русе организира концерт под наслов „Коледа в сърцето“

На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на Доходното здание ще се организира концерт спектакълът „ Коледа в сърцето “. Събитието се провежда от Община Русе, а в него ще се включат деца от детски детските градини и ясли, както и консуматори на обществените услуги на територията на общината.

     Мотото на спектакъла е „ Искам да съм мъничък магьосник, с цел да мога с пръчица в ръка да основа вълшебен учебник, който се назовава „ ДОБРОТА “.

    В коледния концерт ще се включат безплатно доста реализатори от русенски обединения – Танцово студио „ Freedom “, Дуо „ Николови “, Танцова школа „ Petrova “, Работилничка за спектакъл „ Мармалад “ към Блок 14, Вокална школа „ АРТиКУЛ “, Детска театрална школа „ Патиланци “ при Държавен куклен спектакъл – Русе, както и съставите на Театрално студио „ Маска “ при Общинския юношески дом, Вокална група „ Слънце “ при Общинския детски център за просвета и изкуство, Дневен център „ РАЛИЗ – БАЛИЗ “, Мариана Маркова от Съюза на глухите, Центърът за ученическо техническо научно творчество, Ученическа спортна школа, Регионалният център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение, детски градини „ Здравец “, „ Чучулига “, „ Пинокио “ и детска ясла №8. Режисьор на спектакъла ще бъде надарената актриса и режисьор на Държавния куклен спектакъл Деница Дончева. Жестомимичният превод ще бъде обезпечен от Юлия Станкова.

     Входът за концерта е свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР