На 8 април започна извършването на обработки срещу кърлежи на

...
На 8 април започна извършването на обработки срещу кърлежи на
Коментари Харесай

Почна пръскането срещу кърлежи в паркове и градини в София

На 8 април стартира осъществяването на обработки против кърлежи на общинските паркове, градини и междублокови пространства.

Обработките се правят рано заран до10 часа при удобни климатични условия и при ниска трева, оповестяват от пресцентъра на Столична община. Обработват се зелени площи в „ Борисова градина “, парк „ Света троица “, „ Южен парк “, парк „ Гео Милев “ и други Обработени са и междублокови пространства в регион „ Слатина “, следва да се третират в регион „ Младост “. След това ще се третират и останалите региони на територията на Столична община. Гробищните паркове и транспортните обекти ще бъдат обработени след привършване на ларвицидната обработка и дератизацията.

Обработват зелени площи против ларви на комари в София

Третираните терени се отбелязват от изпълнителите авансово с табели за типа обработка – потребления препарат, карантинен интервал, компанията реализатор и телефон за контакт. Обработката на общинските зелени площи против кърлежи се прави наложително два пъти годишно през април и май и август и септември.

Обработват зелените площи против кърлежи в Шумен

Обработките за гробищните паркове, транспортните обекти, както и паркове и градини към общинското дружество, се правят по възлагане от Столична община и се управляват от дирекция „ Зелена система “. Специализираният надзор се реализира от специалисти на Столичната РЗИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР