На 8 април (петък) от 15:00 ч., по БНТ 1

...
На 8 април (петък) от 15:00 ч., по БНТ 1
Коментари Харесай

Започва 3 сезон на серийния филм „Ранчото Хартленд“ по БНТ 1

На 8 април (петък) от 15:00 ч., по Българска национална телевизия 1 стартира трети сезон на телевизионния сериен филм „ Ранчото Хартленд “. Освен че е обичан филм на генерации канадци и милиони фенове в света, той е класиран измежду водещите четири заглавия в интернационалния ефир. Лентата е най-гледаният и най-продължителен трагичен сериал в Канада с 15 сезона, 234 епизода (2007- 2021) и 20 милиарда минути гледаемост през 2021 година

„ Ранчото Хартленд “ е канадски фамилен комедийно-драматичен ефирен сериал, който дебютира през 2007 година Сериалът е основан на поредицата книги „ Heartland “ от Лорън Брук и наблюдава живота на едно семейство през обич и загуба, другарство и изменничество, както и няколко любовни истории. Сюжетът споделя за фамилия Бартлет-Флеминг - притежатели на ранчо в Албърта, в подножието на Скалистите планини, наречено " Хартленд ". Главната героиня е Ейми Флеминг, щерка на Марион - известна лечителка на коне, способна да ги схваща и лекува. След гибелта ѝ в случай, Ейми се оказва подготвена да заеме мястото на майка си и да стигне по-далече и даже да разбере, че конете също могат да лекуват хората. Тази отаденост се предава от потомство на потомство. В сериала са снимани над 30 коня, които се трансформират в огромните герои, предизвикващи откровено и величествено удивление.

Режисьор на „ Ранчото Хартленд “ е Дийн Бенет. В функциите феновете ще видят Амбър Маршал, Мишел Морган, Шон Джонсън, Греъм Уордъл, Крис Потър и други. „ Ранчото Хартленд “ е продуциран от Динамо Филмс и 7/24 Филмс, с поддръжката на Телевизионната мрежа СВС, Канадския кино фонд, Правителството на Албърта и от Кредитната банка на Онтарио с преференции за филмопроизводство.

Гледайте „ Ранчото Хартленд “ сезон 3 от 8 април (петък) от 15:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР