На 8 април 2021 г. ще се изтегли поредният, 27-ми

...
На 8 април 2021 г. ще се изтегли поредният, 27-ми
Коментари Харесай

30 години от първият тото милионер в България

На 8 април 2021 година ще се изтегли следващият, 27-ми тираж на Спорт тото, а джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 още веднъж надвишава сумата от 2.5 милиона лв.. Но този тираж е по-специален и заради друга причина. Той ще се организира часове след отбелязването на една популярна дата - 30 години от " рождения ден на тото милионерите в България ".

Историята на българските тото милионери стартира на 7 април 1991 година, когато един елементарен русенски инженер, роден под щастлива звезда, печели невероятната сума от 1 милион лв.. Неговото име е Тодор Бонев, а като всеки български служащ той се труди настойчиво, давайки 10-часови смени над машините в цех ЗИТА. Според днешните калкулации сумата, която той получава с помощта на шанса си, се равнява на 55 хиляди $. В наши дни облагите са много по-различни като стойност и най-вероятно напълно сами можете да извършите изчислението да вземем за пример от цената на прогнозния
джакпот за идния на 8 април тираж: 2 550 000 лева

Тодор Бонев печели " шестица от тотото " в играта 6 от 49, употребявайки комбинацията: 5, 11, 13, 25, 26, 35. Интересното е, че той има и други триумфи в лотарийните игри, като даже е печелил цялостен апартамент в София години по-рано! Късметлийският фиш от 7 април 1991 година обаче го прави извънредно известен в цяла България, а лицето му става знак на фантазията за тото милионите. За него пишат публикации във всички водещи медии у нас, а историята му става една от най-известните в зората на демократичните промени в страната. През годините той постоянно споделя, че първите пари от облагата му са отишли за почерпка на няколкостотин сътрудници в завода и за чисто нова " Лада ".

Успехът на първия тото милионер подклажда използването на паметната фраза, останала евъргрийн и до през днешния ден " Да спечелиш шестица от тотото ", която подхранва доста фантазии и символизира внезапната смяна на материалното положение на щастливците, спечелили сериозните награди от тотото.

След триумфа на русенеца, този град става прочут като " града на тото милионерите ", а с изключение на него през годините още цели 114 българи влязоха в клуба на спечелилите седемцифрени суми. Последният от тях е от Сопот, а облагата му стана факт през март тази година.

Така че недейте повече да губите време, а очаквайте триумфа да споходи и вас. Попълнете паметния червен фиш и стискайте палци по време на тегленето. Само по този начин можете да спечелите новия, извънредно сериозен
джакпот от 2 550 000 лв..

Дори и да не съумеете - не се отчайвайте! Можете да опитате шанса си в останалите игри на Тотализатора, които също оферират благоприятни условия за бързи облаги. Десетина късметлии ще се снабдят с положителната за почерпка сума от 500 лева в играта " 5 от 35 " - още на 8-ми април в тираж 27. Също по този начин не забравяйте за моментите ни талони игри и най-новия всред тях - " Бързите 1000 лв. ", който с помощта на новаторската си идея съдържа голям брой бързи облаги от по 1000 лв..

Благодарим ви, че подкрепяте българските просвета и спорт!

Спорт Тото - Ние постоянно ви даваме повече!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР