На 8 април 2020 г. Институт за пътна безопасност публикува

...
На 8 април 2020 г. Институт за пътна безопасност публикува
Коментари Харесай

Червен светофар за Борисов

На 8 април 2020 година Институт за пътна сигурност разгласява разбор на пътнотранспортния травматизъм за първото тримесечие на 2020 година, отчитайки въведеното изключително състояние.

На 10.04.2020 година бяха оповестени три случая на ПТП, в два от които водачите са управлявали МПС с превишена скорост и след приложимост на алкохол. В тази връзка ИПБ реши да бъде образуван юридически екип, който да прави непрекъснат мониторинг на случаите на тежки ПТП. Експертите ще следят развиването на досъдебните производства, ще бъдат в правосъдните зали при разглеждане на делата, ще наблюдават законодателните оферти, касаещи сигурността по пътищата, ще вземат участие интензивно с оферти и мнения, ще задават въпроси на виновните институции и ИПБ ще осведоми обществеността.

На 15.04.2020 година ИПБ приготви и изпрати на министър-председателя оферти за ограничения, които да бъдат подхванати от държавното управление за ограничение на пътнотранспортния травматизъм по време и след изключителното състояние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР