На 8.10.2024 г. Вселената има важно послание за седем зодии.

...
На 8.10.2024 г. Вселената има важно послание за седем зодии.
Коментари Харесай

8.10.2024: започва Щастлива Ера в живота на 7 зодии от вторник

На 8.10.2024 година Вселената има значимо обръщение за седем зодии. Новините стигат до нас бързо и ни стигат с наслада. Астрологичната прогноза за вторник включва пренос на Меркурий в тригон към Юпитер, който ще свърши тежката работа вместо нас в връзката.

По време на Меркурий в тригон с Юпитер на 8.10.2024 осъзнаваме, че Вселената освен ни тества, с цел да види дали можем да се оправим с положителните вести, само че ни демонстрира, че в случай че решим да приемем тези положителни вести, можем да покажем, че сме способни на всичко.

Вторник 8.10.2024 носи чиста добрина и благополучие за всички нас, както и за седемте определени зодии, зависи да приемем това, което Вселената е решила да ни даде.

 

Вселената има значимо обръщение за седем зодии на 8.10.2024.:

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Овен, най-сетне сте на това място, където не се чувствате толкоз разсеяни, както единствено преди няколко седмици. Когато можете да се концентрирате, можете да постигнете всичко. А когато достигнеш, своята точка на мира привличаш благосъстояние и разцвет. Появяват ви се благоприятни условия, в това число хрумвания за въздържан приход, и вие сте щастливи.

По време на Луната в квадрат със Сатурн на 8.10.2024 ще видите против какво се изправяте и ще вземете рационални решения, учредени на истината, а не на спекулациите. Всичко това ви кара да бъдете на точното място в точното време и вървите с дребни крачки към по проспериращо бъдеще.

Едно нещо води до друго и внезапно вие сте този определен зодиакален знак и всички хубави неща наподобява са привлечени от вас. Ще видите, че можете елементарно да деянията благосъстояние и обилие по време на Луна в квадрат със Сатурн от 8.10.2024 и ще продължите по този метод дълго време, Овен.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Когато става въпрос за вас и способността ви да получавате известия от Вселената, вие сте отворени, защото вярвате в огромната магия, която прониква във всички неща. На 8.10.2024 ще ви помогне Меркурий в тригон с превъзходната форма на магия на Юпитер и ще разберете, че тъкмо в този момент всичко ще бъде наред.

На 8.10.2024 ще забележите, че не сте толкоз отрицателен, колкото мислите, и това не значи, че сте отрицателен човек. Ти не си. Вие сте доста оптимистичен човек…имате своите съмнителни моменти, като всички други.

Страхотното в известието, което ще получите, на 8.10.2024 е, че ви оказва помощ да се чувствате сигурни в това, което вършиме. Така че скорошните избори и решения не витаят като незавършена работа. Чувствате се приключени по отношение на избора си и сте подготвени да поемете нови провокации.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Това, което работи за вас, на 8.10.2024 е директният Меркурий е в тригон с Юпитер. Получавате бързо това, от което се нуждаете. Тук няма очакване и това дава отговор на възприятието ви за неспокойствие. Вселената се пробва да ви каже, че да, от време на време нещата се реализират бързо…и това е нещо хубаво.

Тъй като тригонът на Меркурий с Юпитер на 8.10.2024 работи бързо, той също по този начин доставя известия доста бързо и във вашия случай това, което научавате, е освен навременно, само че и извънредно потребно. Можете да вземете това, което получавате, и да го употребявате за своя изгода – още едно положително нещо.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Има добра причина, заради която можете да привлечете благосъстояние от 8.10.2024. Голяма част от това е, тъй като сте готови. Нищо от случилото се не е потрес за вас, защото сте работили върху това от месеци. Вие създадохте това и в този момент благосъстоянието се прикрепя към вас.

И това искаше и ти, Лъв. По време на преноса на Луната в квадрат със Сатурн на 8.10.2024 ще видите, че или можете да живеете с ограничавания, като се ограничите до един метод на мислене, или можете да сте необятно скроени и да позволите нови способи за правене на нещата. Вие избирате второто и ето по какъв начин благосъстоянието избира вас.

След като влезете в потока на този тип привличане на благосъстояние от 8.10.2024, вие продължавате напред и тук е включен гений, подобен, който имате в подготвеност.

Тригонът на Меркурий Юпитер на 8.10.2024 също идва с цялостния пакет, което значи, че каквото и да очаквате да се случи, то идва към вас. Няма отсрочване и очакване за на следващия ден. Получавате мигновено задоволство по време на тригон на Меркурий с Юпитер на 8.10.2024.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Тъй като този ден е напълно за известия и връзка, ще видите, че помощта на преноса, Меркурий в тригон Юпитер на 8.10.2024, е тъкмо повода, заради която всичко се случва и е толкоз явно. Ако в този момент има известие от Вселената, Везни, то е там, с цел да ви даде вяра и поощрение.

Върху каквото и да сте работили, било то обвързвано с обич, здраве или бизнес, единственото нещо, което Вселената желае да знаете, е да продължите в същия дух. Не се отхвърляйте и не губете религия. Всичко е писано да бъде и вие ще постигнете своя триумф от 8.10.2024. Става дума единствено за поддържане на същия курс.

Ако сте изкушени да зарежете всичко и да приключите, Меркурий в тригон Юпитер на 8.10.2024 ви припомня, че постоянно е добре да помислите два пъти за това решение. Вие сте в листата за триумф, тъй че не е време за обезсърчение в този момент. Очаква ви обич, чака ви бизнес триумф, Везни. От вас зависи да се придържате към пътя, който ни е предопределен.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Няма да позволите Луна в квадрат със Сатурн на 8.10.2024 да ви попречи да привлечете благосъстоянието, за което знаете, че заслужавате. Сатурн ни „ предизвестява “ в този момент и да ни демонстрира, когато изберем живот в застой, от време на време се отдръпваме от провокациите, тъй като се опасяваме да опитаме нещо ново.

Вие, обаче сте от другата страна, не се страхувате от нищо или най-малко сигурно не се страхувате да вършиме пари и на 8.10.2024 ще имате късмет да спечелите доста от нещата, в случай че упорствате и постъпите вярно.

Този ден 8.10.2024 ви оказва помощ да почувствате силата в себе си. Тази мощ работи като магнит за всички положителни неща и всички потребни неща, като парите и правенето на пари. Вие притегляте благосъстояние, тъй като вярвате, че е част от вашата орис. Вие виждате себе си като богат и създавате живот който ви харесва.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Вселената ви поддържа, Риби, и може да обърнеш внимание, че животът ви стартира щастлива Нова Ера от 8.10.2024. Вселената ви приказва посредством хората в живота ви и нещо, което другар ще ви каже, ще раздруса света ви.

8.10.2024 ви носи и оптимизъм, защото не е единствено да изслушате другар. Тук се случва доста повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. Ще разберете думите им и ще видите, че имат да кажат нещо доста значимо. Тези думи ще ви трансформират, ще ви ободрят и ще ви слагат на нов път. Всичко това би трябвало да бъде. За положително е!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР