На 78 години почина актьорът Стивън Грейф, който изигра образа

...
На 78 години почина актьорът Стивън Грейф, който изигра образа
Коментари Харесай

Почина злодеят командир Травис от Седморката на Блейк

На 78 години умря артистът Стивън Грейф, който изигра облика на злодея Травис във кино лентата „ Седморката на Блейк “ - първият западен научно-фантастичен сериал, станал притежание на българската аудитория. Епизодите се излъчват за първи път от 1978 година до 1981 година по Би Би Си.

Образът на Травис беше изверг, с който израснаха генерации българчета. Безмилостият галактически пълководец носеше превръзка на окото, а в изкуствената си ръка имаше вграден бластер. Във втория сезон на сериала Стивън Грейф беше сменен в ролята от Брайън Краучър.

Филмовите и телевизионните участияна Грейф включват още: " Гражданинът Смит ", " Доктори ", " Възкръсналите ", " Казанова " и " Спартан ". Една от последните му функции бе на ръководител на английския парламент в телевизионния сериал „ Короната “ по „ Нетфликс “.

Стивън Грайф е роден в Собриджуърт в Хартфордшър, Англия. Той посещава Кралската академия за трагично изкуство и приключва с отличие. Той е притежател на награди за най-хубав артист и най-обещаващ артист, съгласно биографията му.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР