На 77-ия Филмов фестивал в Кан вчера се състоя премиерата

...
На 77-ия Филмов фестивал в Кан вчера се състоя премиерата
Коментари Харесай

 Страхът му е, че ще умре твърде рано: Известният актьор с пет деца се разплака в Кан

На 77-ия " Филмов фестивал в Кан " през вчерашния ден се състоя премиерата на кино лентата " Хоризонт: Американска сага " на режисьора Кевин Костнър, който извършва и основната мъжка роля.


Преди формалната премиера холивудският деец мина по аления килим, съпроводен от пет от седемте си деца.

По-рано денем той театралничи с най-малкия си наследник Хейс, който взе участие във кино лентата на татко си, който носи името на основния воин, защото това е план, върху който Костнър работи от десетилетия.


Лили, Грейс, Ани и Кейдън бяха с него в Кан, дружно с Хейс, а след формалната прожекция артистът бе заплатен със седемминутни аплодисменти, които го разплакаха.


„ Съжалявам, че ви лиши толкоз време да ръкопляскате, преди да схвана, че би трябвало да приказвам “, пошегува се той по-късно. „ Вие сте положителни хора... Това е толкоз прелестен миг, освен за мен, само че и за актьорите, които са тук с мен, за хората, които повярваха в мен, които продължиха да работят. Това е занимателно нещо и се веселя, че го открих. Никое място не е като това. Никога няма да не помни това, както и децата ми. "


Костнър не приказва доста за персоналния си живот, само че след раждането на Кейдън, най-голямото му дете от някогашната му брачна половинка Кристин Баумгартнер, той сподели, че се тормози, че няма да бъде там за най-малките си деца.


Кейдън се появи на бял свят, когато Костнър беше на 52 години и призна, че се надява да има същата сила в себе си, както на млади години, когато стана татко на най-големите си деца.


„ Най-много се опасявам, че новото ми дете ще бъде отгледано от някой различен, което значи, че животът ми ще свърши прекомерно рано. Нямаше да мога да го науча какво значи да си мъж. Искам да бъда индивидът, който ще му приказва за живота. "




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР