На 76 години станах и наскоро изиграх 131-ата си роля

...
На 76 години станах и наскоро изиграх 131-ата си роля
Коментари Харесай

Звезда от Оркестър без име стана на 76 и изигра 131-та си роля

На 76 години станах и неотдавна изиграх 131-ата си роля в киното. Това споделя Павел Поппандов, който на 18 септември отпразнува събитието единствено с най-близките. Актьорът се снимал в лентата на Крис Захариев - " Един асансьор разстояние ".

" В нея вземам участие дружно с Данчето Кузманова. Добре ни се получиха нещата, в действителност това е моята 131-ва роля ", удовлетворен е артистът.

Той показа, че да си дядо е най-хубавата обич, по-силна от тази към децата. Не съм си и представял това завладяващо възприятие, което те завладява, призна Павката.

" Оценявам, че Господ ми е дал толкоз хубави хора към мен. Ето да вземем за пример имената на най-важните дами в живота ми стартират с " Л ". Първи са двете ми внучки - Линда и Лаура, на 11 и 7 години, в най-сладката и любознателна възраст. Името на щерка ми също стартира с тази писмен знак - Лили ", признава артистът пред " България Днес ".

Поппандов от години към този момент не е бунтарят, който помним от предишното, само че продължава да недоволства, когато счита, че нещо е незаслужено. " Когато усетя, че нещо е накриво - отвръщам. Много постоянно прахосвам нерви, нервирам се самичък у дома, променям тв каналите и шупвам, когато виждам по какъв начин ни заливат с неистини политиците. Изобщо не им имам вяра. Но другояче постоянно съм подготвен да застана на страната на по-слабия и онеправдания ", признава Павката.

" За къс, дребен интервал бях изпаднал и аз в паникатака от този ковид, който беше обхванал всичко живо. Вече съм имунизиран, само че и моето семейство го изживя ", спомня си ужаса от пандемията. " Мисля, че при нас децата го донесоха от учебно заведение. Аз не се разболях, само че непрекъснато държах връзка с джипито си. Дъщеря ми и шурей ми обаче нямаха този шанс. През цялото време аз им пазарих, оставях им пред вратата и пушек да ме няма ", споделя звездата от " Оркестър без име ".

Малко преди да настане пандемията, той взе участие и във кино лентата " Пепел против слънцето ", който към този момент кината излъчиха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР