На 7 юни, сряда, от 22:00 ч. по БНТ 1

...
На 7 юни, сряда, от 22:00 ч. по БНТ 1
Коментари Харесай

БНТ избухна с топ сериал

На 7 юни, сряда, от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1 започва 9-серийният испански ефирен филм „ Кажи ми коя съм “. Историческата драма, екранизация на едноименния разказ на известната испанска писателка и журналистка Хулия Наваро, ще се излъчва от понеделник до четвъртък.

„ Кажи ми коя съм “ излиза премиерно в Испания през декември 2020 година Авторът на музиката в сериала – Лукас Видал, печели премията на журито за „ Оригинална музика за филм “ на испанските телевизионни награди „ Ирис “ през 2021 година

Сюжетът споделя за публицист, който получава предложение да проверява живота на своята баба, за която знае единствено, че е напуснала Испания малко преди Гражданската война и началото на фашизма. Така стартира дългото странствуване в историята – от Втората испанска република, през Втората международна война и Студената война, до рухването на Берлинската стена – с облика на една жена с невероятен живот.

Следвайки сърцето си и своите правила, тя претърпява всевъзможни случки и тествания. Интриги, усеща, политика, шпионаж, обич и изменничество се простират на четири континента, а след всичко претърпяно Амелия Гарайоа се озовава сама в обаян кръг с тежки мисли за избор и виновност, за неточности и страхове, в основата на които стои единственият ѝ въпрос „ Кажи ми коя съм “.

Режисьор на телевизионния филм е Едуард Кортес, а в основните функции феновете ще видят Ирене Есколар, Ориол Пла, Пиер Кивит, Мария-Пиа Калцоне, Уил Кийн, Лана Влади и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР