На 7 юни Си Дзинпин, генерален секретар на ЦК на

...
На 7 юни Си Дзинпин, генерален секретар на ЦК на
Коментари Харесай

Китайският лидер подчерта засилването на цялостно изграждане на армията

На 7 юни Си Дзинпин, общоприет секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и на Централната военна комисия, по време на визитата си във Вътрешна Монголия се срещна с граничния надзор и построяването на гранични отбранителни сили в региона. Той акцентира, че е належащо да се ускори цялостното създаване на армията и да се усъвършенства способността за отбрана и надзор на границата.

Си Дзинпин уточни, че работата по защитата на границата е главен въпрос в ръководството на страната, обвързван с националния суверенитет и териториалната целокупност, с поддържане на промените, развиването и стабилността. То е извънредно значимо за построяването на мощна страна и за възраждането на нацията. „ Трябва да разберем какъв брой е значимо да вършим добра работа в отбраната на границата, да укрепим нашата задача, да пазиме границата и защитата за партията и народа. “

Си Дзинпин акцентира, че работата на граничните войски не е лесна и ръководството на всички равнища би трябвало да вземе поради комфорта на офицерите и бойците, да поеме самодейността да разчитат на тях за решение на на практика компликации и да подсигурява тяхната задача.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg