На 7 юли се отваря енергиен портал. Това е най-мощният

...
На 7 юли се отваря енергиен портал. Това е най-мощният
Коментари Харесай

Отваря се мощен енергиен портал 7 7 7

На 7 юли се отваря енергиен портал. Това е най-мощният и високо-вибрационен портал в годината досега. Влиянието ще продължи до 28 юли. Време за интроспекция, самокритика на разнообразни аспекти на живота и духовно израстване.

Запалете светлосиня свещ (в краен случай бяла) и я палете по-малко всеки ден до 28 юли, когато дефинитивно би трябвало да изгори и отправяйте своите стремежи, молебствия и признателност към Вселената.

На 7, 14, 21 и 28 юли се облечете в бяла дреха, с цел да се пречистите. Почистете пространството към себе си посредством благовония. По този метод ще привлечете благословии по пътя си!

Порталът 7/7/2023 или тройно 7, се свързва със стимулирането на мъдростта и хармонията в живота ни. Това ни подтиква да забавим темпото и да обмислим нашите дейности, което в последна сметка води до нравствен напредък.

Какво е посланието, което идва до нас през тройната 7-ца и този енергиен портал? Числото 7 е обвързвано с планетата Нептун – мистичното, Божественото, духовността. В нумерологията 7 е едно от най-мощните цифри, защото съставлява мъдростта за превъзмогване и връзката с мистичното. Седмицата (7) съставлява търсенето на познание, връзката с божественото, интуицията, съвършенството и дълбокия разбор.

Практикувайте медитация, потърсете връзка с духовни наставници. При тази медитация можете да разберете какво би трябвало да извършите, с цел да намерите същинското си благополучие. Отговорите може да не дойдат незабавно, само че до момента в който преминавате през този развой, вие последователно ще ги откриете.

За да се приведете в сходство със същността на тройното седем, потърсете моменти на самотност и се свържете със спокойствието и лечебното влияние на природата. Намерете успокоение в тихи естествени места – парк, гора, край водоизточници, енергийни и свещени места.

Ето един обред, който можете да извършите:

Вземете един по-голям лист и във всеки горен ъгъл напишете 777.

В центъра на листа напишете своето предпочитание все едно е към този момент изпълнено. Например: „ Аз имам добре платена и забавна работа. “ „ Аз съм здрав/а “.

Сгънете листа на 7 и го поставете под възглавницата си, оставайки там до 25 юли, когато още веднъж ще имаме 777.

В този ден би трябвало да го извадите листа и да го изгорите. Може когато и да е на деня, само че най-добре е, в случай че може да е в 07:00, 19:00 или 16:00 часа. След като листът бъде изгорял, пепелта би трябвало да се зарови в земята (може саксия), с цел да се закотви желанието и силата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР