На 7 януари в София се проведе първото заседание на

...
На 7 януари в София се проведе първото заседание на
Коментари Харесай

Съдийската комисия утвърди новия си състав

На 7 януари в София се организира първото съвещание на Съдийската комисия към Българския футболен съюз за 2023 година Дневният ред включваше одобряване на нов състав на Семеен кодекс, разпределение на отговорностите и отговорностите на членовете на Комисията, стратегия за ежемесечните срещи на Семеен кодекс, номинации за интернационалните съдийски наблюдаващи за интервала 2023-2025 година, установяване на семинари и други интензивности, свързани с развиването на българските съдии на всички равнища през идната година, образуване на курсове за млади съдии в четирите Зонални съвета, както и одобряване на бюджета на Семеен кодекс за 2023. 
 Михайлов за Кашай: Подписали сме с прочут човек, с цел да не му се бъркат в работата, само че това очевидно пречи на някого Михайлов за Кашай: Подписали сме с прочут човек, с цел да не му се бъркат в работата, само че това очевидно пречи на някого
След гласувания от Изпълнителния комитет на БФС мандат на ръководителя на Семеен кодекс Виктор Кашай за осъществяване на кадрови промени в състава и функционалностите на членовете на Комисията и Зоналните комисии, бе взето решение Семеен кодекс да продължи работата си в следния тип:

1. Виктор Кашай - Председател на Семеен кодекс. Отговаря за назначенията в Първа лига. 
2. Георги Ринг - Заместник ръководител. Отговаря за назначенията на VAR съдиите. 
3. Георги Йорданов – Заместник ръководител. Отговаря за назначенията във Втора лига. 
4. Мартин Богдев – Заместник ръководител. Отговаря за Съдийските наблюдаващи в Първа и Втора лига. 
5. Валентин Добрев. Отговорник за стратегия „ Ментори и Таланти ". 
6. Венцислав Гаврилов – Председател на Семеен кодекс при БФС–София. 
7. Йордан Гулев – Председател на Семеен кодекс при БФС–Пловдив. 
8. Цветан Кръстев – Председател на Семеен кодекс при БФС–Варна. 
9. Стоян Денев – Председател на Семеен кодекс при БФС–Велико Търново.
 Кашай: Въвеждането на ВАР беше същинска гражданска война във футбола и съдийството Кашай: Въвеждането на ВАР беше същинска гражданска война във футбола и съдийството
С цел усъвършенстване на работата, първите петима ще дават отговор за оперативната активност на Семеен кодекс, а зоналните ръководители ще координират съдиите и наблюдаващите в съответните зони и ще вземат участие в съвещанията на Семеен кодекс при нужда. С цел повишение равнището на българското съдийство и развиването на младите фрагменти бяха одобрени общо 13 дати през годината за осъществяване на семинари и уъкршопове за реферите, съдийските наблюдаващи и инструкторите в българския футбол. Първото събитие ще се организира през февруари и ще касае интернационалните съдии при мъжете и дамите, арбитрите в ППЛ и ВПЛ, както и съдийските наблюдаващи в професионалния футбол. През същия месец ще се организира и семинар за съдиите в мини футбола. Амбицията на управлението на БФС, както и на Съдийската комисия, е теоретичните и практическите образования на българските рефери да се провеждат все по-често и на регулярен принцип за повишение на общото равнище на съдийството у нас. За задачата БФС ще отдели солидни финансови средства от годишния си бюджет.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР