На 7 януари в 00:28ч Марс напуска дома си в

...
На 7 януари в 00:28ч Марс напуска дома си в
Коментари Харесай

Транзитен Марс в Телец

На 7 януари в 00:28ч Марс напуща дома си в Овен, с цел да премине в символ Телец (Венера), където ще остане към два месеца до 4 март. Готови ли сме да променим фокуса? Ще кажем довиждане на войната и стресовите трептения и ще търсим по-рационални решения.

Марс в Телец не е в добра позиция, планетата се намира в заточение. Планетите в заточение са тези, които са в знаци, където не се усещат удобно и където не показват своята сила добре. Промяната от огъня към земята е съпроводена от смяна от съществена към закрепена сила. Мирният знак на бика "забавя " бойния адреналин.

Телецът е доста твърдоглав, устойчив, материален земен знак. Междувременно Марс е виновен за дейните дейности, постигането на задачите, „ горивото “ на живота. Марс се смята за нападателна и травматична планета, само че в действителност играе значима позитивна роля. Той подарява хората с витална сила и дарба да работят, без които освен не бихме могли да се развиваме, само че даже да съществуваме.

Марс в Телец е същински маратонец. Забързаният темп стартира да се забавя. Не бързо, само че издръжливо и целеустремено работи. Марс в Телец се концентрира върху задачите си, без значение какъв брой време лишава. Той знае по какъв начин да възнамерява, отличен стратег и пълководец. Действията му се подтикнати основно от материалистични стремежи, предпочитание за комфорт и облекчаване на физическите потребности.

Марс в Телец съставлява конфликта сред мощ и хубост. Това е Марс на доста художници и хедонисти, чувствени специалисти в изкуството на уважение към богинята Венера.

По време на преноса на Марс в Телец всички хора стават по-практични и фокусирани върху материалните запаси. Качеството на работата се усъвършенства, можем да работим по-усилено, по-дълго време, по-внимателно. Този интервал е подобаващ за постоянни, рутинни действия, за всички типове занаяти и майсторство, създаване на потребни привички. Домакинска работа или градинарство (например, общо разчистване, което изисква няколко дни планувана работа) ще бъде сполучлива.

Също по този начин, този пренос е подобаващ за пускане на нови планове. Най-вероятно те няма да станат супер сполучливи с едно мигване на окото, само че постоянният прогрес и надеждните приходи са обезпечени. И също по този начин, това е добър миг за материални придобивки, които ще ви донесат комфорт, улеснение и уют.

С позитивният аспект на Марс с Венера на 9 януари, този пренос в дните към тази дата може да има благоприятен резултат върху вашите връзки. Хората стават по-търпеливи и спокойни, това е отлично време да прекарате вечери вкъщи с вкусна храна, ароматни свещи, меки одеяла и други улеснения, само че не забравяйте: по-добре е да не се дават аргументи за ревнивост и не би трябвало да стартирате да спорите за възгледите си. На 20 февруари обаче двете планети ще са в дисхармоничен аспект и нещата ще са навръх противоположното.

С отрицателните аспекти на Марс с другите планети (на 9-ти с Меркурий; на 13-ти със Сатурн; на 20ти с Уран; на 23-ти с Юпитер), са вероятни непредвидени загуби, неприятности, промишлени и битови контузии. Така че, да държим под око настроението на планетите, и да използваме техните позиции в своя изгода!

Транзитът на Марс благоприятства хората, родени със Слънце в Телец, тъй като им дава сила, те са по-самоуверени и рискуват в това, което желаят. Време е да стартират нова работа, план, да се усещат освежени и заредени с сила, също по този начин е допустимо идването на нова обич или подтик на тяхната половост.

Добре ще се отрази на водните и земните знаци. Земята се добавя от водата, тъй че позицията на Марс в Телец оказва помощ да се задейства и стимулира Рак и Риби; по-късно Дева и Козирог. Скорпион? – не, тъй като е в съпротива. Благоприятства и тези, които в наталната си карта имат Марс в Телец. На всеки две години прави възвръщане.

Марс в Телец желае от нас да култивираме самообладание, да постоянстваме и да се борим рационално. Една остаряла хинду-поговорка споделя: "с самообладание няма спънки ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР