На 7 януари бе открит трупа в Луково. Бе извършен

...
На 7 януари бе открит трупа в Луково. Бе извършен
Коментари Харесай

Прокурор Наталия Николова разби на пух и прах теориите на конспирацията, свързани със самоубийството на масовия убиец от Къщата на ужасите

На 7 януари бе открит натрупа в Луково. Бе осъществен оглед на натрупа и самата сграда и бе назначена експертиза на тялото.

Това съобщи прокурор Наталия Николова във връзка на убийството в Нови Искър, написа Блиц.

Още през вчерашния ден вътрешният министър Валентин Радев заяви в задатък, че информацията на брифинга с специалисти ще сложи край на спекулациите по случая с доказателствата, които по думите му са безспорни.

" При аутопсията е открито, че входната рана е в слепоочната област. Смъртта е настъпила бързо и е била неизбежна. Смъртта е от края на трето-четвърто денонощие, т.е. той се е самоубил в петък - 5 януари ", сподели тя.

" Последното му влизане в интернет е от четвърти. Гледал е извънредно гнусни уеб сайтове за детско порно ", добави Сарафов.

" При комплексната оценка, а точно ситуацията на тялото и ръката на Ангелов, дружно с в допълнение поставения детайл и направлението на изстрела, демонстрират, че Ангелов е могъл да възпроизведе изстрел със личната си ръка ", сподели тя, поставяйки завършек на спекулациите, че Ангелов не се е самоубил.

" По долните крака има едно пострадване, което е с доста огромна отминалост - 10-15 дни. В тялото му не се потвърждава съществуване на етилов алкохол. Не се потвърждава съществуване на морфин, метаамфетамин, метадон и каквито и да е упойващи субстанции ", сподели тя.

" В последните дни чета доста мнения на хора, които тиражират разнообразни версии. Много от тези разбори и мнения откровено ме забавляват. Сега ще ви представим настояща, точна и коретна информация и ще разбия всички теории на конспирацията ", сподели Борислав Сарафов на ексклузивен брифинг по отношение на последните тежки закононарушения в страната.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР