На 7 септември в 0.10 часа в полицията в Червен

...
На 7 септември в 0.10 часа в полицията в Червен
Коментари Харесай

Пиян рани с вила полицай, отзовал се на сигнал за шум през нощта в Червен бряг

На 7 септември в 0.10 часа в полицията в Червен бряг бил получен сигнал за нарушаване на нощна тишина на улица " Ильо челник " в града, оповестиха от полицията.

На адреса са изпратени полицейски чиновници, които открили на място към 25 души, нападателно настроени и множеството от тях в нетрезво положение. Незабавно са пренасочени спомагателни полицейски сили от регионалната дирекция. Един от тълпата, въоръжен с вила, тръгнал против полицейските чиновници.

Въпреки многократните предизвестия и творби със стоп патрон изстрел във въздуха, 59-годишният не спрял офанзивата и нанесъл удар с вилата на полицейски контрольор, причинявайки му наблягане и изкълчване на ставата на палец на дясна ръка. След оказана здравна помощ служителят е освободен. В самоотбрана той е създал три изстрела със стоп патрони, употребявайки служебното си оръжие. 59-годишният е превозен в болнично заведение и настанен в хирургично поделение, без заплаха за живота.

Задържан за период до 24 часа е 35-годишен участник в случая. На място е осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 131, алинея 2,т. 4, във вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс, известена е прокуратурата. Действията по следствието не престават.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР